fredag den 9. november 2007

Lokker blogger?

Fredag - oprettelse af weblog. Tjek..
Altimens Mosaikken runger af børnehavebørn, der har set " Mis med de blå øjne" og nu sidder og løber omkring midt i leverpostejindtagelsen og skoleeleverne spørger og forventer hurtig reaktion og de "almindelige" lånere forsigtigt sniger sig igennem kaos, så skal der kommenteres på 23 ting, der oprindelig var et amerikansk koncept på 43 ting, men nu er nede på 16 ting. (!)Det er altså bare så innovativt.
Se, der er muligheder i det her. Men at "lege" med kræver tid, og jeg er da spændt på, om der i den daglige brandslukning er overskud(stid = kvalitetestid?) til at lege med. Jeg håber, der er fede fif og mange muligheder i 23 ting (16!).

3 kommentarer:

Lillian Jacobsen sagde ...

Hej Bente

Velkommen i klubben. Vedr. tid til leg - så må jeg sige dig ,at det kun er dig selv ,der kan tage tid til leg med 23 ting. Jeg er bange for ,at der ikke er nogen der vil takke dig, hvis du ikke tager tiden.
Det er jo en ny øvelse vi er sat på - nemlig at få det gjort.
Men jeg kan godt se, at det er en smule vanskeligere ude i Kjellerup - I er jo ikke så mange, når "toilettet" brænder.
Mon vores ledelse har tænkt på de små afdelinger og deres specielle problemer med hensyn til fri leg?
Håber, at vi kan lege lidt sammen ude i cyperspace.

Hilsen
Lillian

Hanne Ladefoged sagde ...

Hej Bente.
Godt indlæg - krydret med din sædvanlige humor. Når man kender forholdene på Kjellerup Bibliotek, kan man godt forstå din bekymring, men du må og skal bare hænge på. Kh. Hanne

Vibekes blog sagde ...

Hvordan kan man sidde og løbe omkring?? Tak for snakken i dag på CCC-seminaret.
Vibeke, Viborg